Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Malo

Pages: [1] 2 3 ... 9
1
I have nothing in use in this list what could cause a conflict.
There is only the Anti Virus Option, but i dont get a false positive on install nor if i start Painter.

Never have problem with Windows 7 and Painter, but now, this sucks.


3
Hello

I have bought a new PC with Windows 10.
It was not a big deal to install all of my indie products from allegorithmic.
Substance Designer and Bitmap2Material3 runs without Problems.
But Substance Painter wont start.

I have tested
Substance Painter 2017.2.0
Substance Painter 2017.3.0
Substance Painter 2017.3.3

But always the same Problem.
I see the splash screen with this goat figure and then nothing happens.
What could be the problem?

Any help would be nice.

Cheers Malo

4
Substance PainterSubstance Painter - Feature Requests - Re: Project Folder
 on: August 24, 2016, 10:45:41 am 
Thanks for the Infos

5
Substance PainterSubstance Painter - Feature Requests - Project Folder
 on: August 23, 2016, 05:00:20 am 
Would it be possible to include a Project Folder to Substance Painter?

I mean, a Folder where i find my imported textures, baked textures and other stuff.
It is redicules to search for my files between dozens of Nomalmap textures.

In Substance Painter 1 it where only 4 textures, but in Substance Painter 2 there are around 180 Textures.
It is hard and slows down the workflow to search for my importet and baked textures.

It would be nice to keep all my project files in one place.

Thanks for reading.

Cheers,
Malo

6
Hi artzfx

Thanks a lot for your time.
Looks fine so far.

7
Hey Fabian

Take a look at the attached sbs file.

Move it into a new Graph and klick on it.
There is a drop down list with Forms and A is active.
And the second dropdown list is Shape CornerA with None

Now choose in Shape CornerA A or B makes no difference.
Then switch in Forms to B.

You will see, the Shape CornerB will enabled with None, because of the Visible If value.
But the former Shape CornerA is still active, you see it in the preview window.

How could i disable/reset the Shape CornerA value back to None, if i switch from From A to B?

Best regards

8
Hi

I have two Shapes. Lets call it Form A and Form B.
Both are connected via BlendNode and Switch as Blending Mode.
They are Exposed with Integer1 and a Dropdown List.

I want to choose between From A and B with a dropdown list.
Because, maybe i want to create more shapes.

Then i have several other shapes that i want to mix with Form A and B.
Lets Name it A1, A2 ... and B1, B2 ...
Same as above, they are exposed and have integer1 and use a DrpdownList in the menu.

When i choose From A i could only use A1 and A2 as second shape, but not B1 and B2.
Same on the other side, if i choose From B i could only use B1 and B2 as second shape.
As far as i see, in my substance, it works fine so far with visible if.

If i choose From A, the dropdown list for B1 and B2 gets disabled as it should.
Some in the other way, if i choose From B, the dropdown list for A1 and A2 gets disabled.

Now the problem.
If i choose Form A and Form A1 as second shape, everything is fine.
If i choose Form B, the dropdown list for A1 and A2 gets disabled, and the List for B1 and B2 gets enabled as ist should
But as far as i see the A1 shape from the former List is still active in my substance.
How could i reset or disable the A1 and A2 inputs?

I hope you understand what i am trying to explain.
Any help would be nice.

Cheers
Malo

9
Substance PainterSubstance Painter - Showcase - Re: Goth Boots
 on: August 17, 2015, 06:08:28 pm 
Realy nice.  8)

10
Nice work.
I love the tree bark.

11
Substance PainterSubstance Painter - Showcase - Re: Booster hover bot
 on: May 07, 2015, 08:03:36 pm 
Nice job.

12
Substance DesignerSubstance Designer - Showcase - Re: Paratrooper, WW2
 on: April 05, 2015, 03:58:28 pm 
Great Job.

13
After a compledly fresh install of SD5 i get rid of that problem.
Now the sbsar works without problems in SD and SP.
Looks like on the install wents something wrong in the past.

Thanks to all for you time and help.
Cheers,
Malo

14
Same here.

15
OK.
I use SSE2 and DX.
But it makes no difference what i use on my side. It is still wrong.

Pages: [1] 2 3 ... 9