Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - DotCam

Pages: [1]
1
You should plaster this all over your main page, this is huge news!!!  8)

I have been waiting for this day since I bought my Indie Pack in late march. Although the wait for this was spent learning the tools, so in my case it works out perfectly.

Thank you and your team for all your hard work getting this integrated!

2
Nice!! Thanks for all your hard work getting this integrated, it is much appreciated! :)

4
One last quick note, just so you are aware...

This should be repeatable on your end:
Open SP with the panels in the default spots, then un-dock the layers panel and move it to the middle of the screen, and now try to re-arrange the layer order and you should be able to see the issue I was having.

I just wanted to point this out, again it's fixable by hitting 'Reset UI', but should work whether it is docked or not, and wanted you guys to be aware of this glitch :)

Thanks guys,
Cam

5
Ok, that was it... I hit "Reset UI" and now it works just fine... sorry about that, it always seems to be the simplest things... anyways thanks for your help on this!

Edit:  Note that it no longer works again if I move the panel to another screen, or just move it anywhere... just an FYI

6
I get a ghosted view of the layer I am dragging, but no lines pop up as I move it... all i get is the mouse pointer changed to the invalid operation... I tried to take a screenshot with Fraps but it wont let me do it.

Is it possible I have old settings in my AppData or ProgramData interfering? I didn't actually uninstall the last 2 releases, but installed to different folders... Aside from that the only thing I have changed is moving all the panels onto a second screen.

7
Hey Wes,

I just tried to do this with the new version of SP (0.5.0) and still have the same problem...

The attached image shows a random layer order, if I try and re-arrange any of the layers up or down in the list (drag and drop), the mouse pointer changes to the little circle with a dash (the "cannot do this" icon, for lack of a better name :) ) when you click and hold and try to drag the layer, and nothing happens when you release.

This is not a huge issue, I know it is best to define layers first, but can come in handy if I wanted to add a new map underneath the paint layers later on for instance.

Thanks again, and btw I really like the additions to 0.5.0!

8
Hey guys,

I'm working with the most recent build (beta 0.4.0.303) and have found I cannot adjust the layer order anymore. I used to be able to just drag and drop to change the order in the layers panel. I have a 'Fill Layer' that I want to be on the bottom of the stack, but I cannot move it there without deleting the paint layer and re-adding it (which gets rid of all my painting!).

I'm pretty sure it is just a bug, as it worked fine in the last version (0.3.0.285), so just wanted to let you guys know before the next release. :)

Thank you!

9
Hey guys, I just have to say I am having such a blast working with my brand new Indie Licence pack...

Substances were somewhat new to me as I use CRYENGINE as my primary game engine. However I just recently was told that PBR/PBS integreated into CE is about to be announced in the upcoming weeks. I would love it if you guys were able to integrate CryEngine into the workflow as the others, UDK, Untity have done.

Thanks for making these great programs, and am looking forward to seeing where this all fits in once SP is out of the beta stage.

Thanks again, for your tireless work!! :)
-Cam

Pages: [1]