Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - CAGameDEV

Pages: [1]
1
Substance PainterSubstance Painter - Showcase - Monster Head
 on: June 11, 2021, 01:26:18 am 
Small piece I worked on as part of a course I'm releasing soon.  ;D

https://twitter.com/realcpawliuk/status/1403098129830871042

2
I'm unable to do a scene export in Designer 11.1.0 when using height information. If I export on a empty project it will work, but if I use height and export it either crashes or hangs at 10% then crashes.

I know a few people that couldn't get this working on a variety of machines.

Has anyone been able to get the export to work? I also submitted a bug report.

3
I'm noticing a high CPU usages once Substance Launcher indicates I've been logged out.

Normally this is how it will look:



Once I'm logged out of the launcher for whatever reason:



My CPU usage goes up, and even re-logging in wont fix it. I have to close off the application all together.

Additional processes also appear and re-appear after ending at timed intervals.



I'm not 100% sure if it is due to login, or if it is due to the longer the application runs the worse it gets because by the time the CPU usage is that high my login has already dropped.

My CPU is: i7-4790K @ 4.00 GHz

4
This actually rarely happens, but I've had a two cases in the last three years where a mesh fully broken up and named correctly will not bake when matching by mesh name _low _high. Today was the second time this has happened and consists of a bit more than fifty parts.

I had to explode the mesh to get the correct bake as the prior result would be 100% identical to not using the feature all together.

Unfortunately I cannot provide the meshes that do this due to them being someone else's IP, however I thought to see if anyone else by chance has experienced this rare occurrence? If I can duplicate it with a random mesh I'll post back, but who knows when it will occur again.

As an added note, I bake by mesh name all the time without a problem...

5
I've noticed this issue from the last few builds, and it appears every-time I update SD the UI will become extremely slow when searching, and browsing the library.

After looking at this in greater detail I'm guessing that because each update uninstalls the current SD version, and does a fresh install, something either with the database, or some file directory needs to rebuild. I'm assuming this because my disk usage goes to 100%, and if I leave SD open for around 20 minutes and wait until the usage drops off, I just have to reload SD and everything populates and is smooth like before.

I've also tried "restarting", and various other tricks with the registry but nothing seems to work unless I just let it do it's thing.

Is this normal for everyone, or is there a reason everything needs to rebuild for me? I just have to make it a habit to do my updates end day, and not during working hours.

6
Substance PainterSubstance Painter - Discussions - -
 on: October 12, 2018, 12:12:48 am 
-

Pages: [1]