Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - CJBoucher

Pages: [1] 2
1
Hi

The problem still persists on the latest version 20201.1.3 (6.1.3)

2
Thank you!

4
Hi @CJBoucher

Which version of Substance Painter are you using?
The issue talked about in this thread was fixed in early 2018, so maybe the issue you are talking about is not the same?

Hi Marion. I'm using the most current version of Substance Painter.

5
My first proper render in Substance. I initially sculpted this in Oculus Medium and remeshed in ZBrush. I've finally got a basic workflow going for this, I spent more time on this than I normally would on a sculpt.















6
Substance DesignerSubstance Designer - Feature Requests - Turntable render
 on: January 25, 2020, 01:27:33 pm 
A turntable render option similar to Zbrush's Turntabler plugin would be awesome. Currently I'm moving the camera 8x and render each image.

7
When I click on Substance Source it does not load anymore. A white window comes up and the log I am using the most recent update.

This is followed by the following errors.

[Script] file:///C:/Users/------/Documents/Allegorithmic/Substance Painter/plugins/substance-source/MainTiles.qml:217:13: QML Image: Error transferring https://cdn.substance3d.com/files/source/edd58e1e-e536-4573-878d-934818ba80a0?width=-112&height=-112&mode=fit&format=jpg&sharpen=on - server replied: Bad Request

Could you please advise?

8
BUMP!

This issue still persists. Please advise.

9
I'm using the latest version of Substance Painter (2018.3.3)

I have a strange issue in Substance and scoured the forums but have not found a practical solution. Has anyone had this issue before? using the clone stamp doesn't really look great and the issue still shows up in Material view anyway.






10
Bumping this as I have the same issue.

Log file attached.

11
I have an issue with my Ugee 2150 tablet, the cursor is offset.

This only happens in Substance Painter. It works fine in all other apps.

12
I was able to resolve the issue, Thanks!

How did you resolve it? I'm having the same issue.

13
Hi

I have a few Retopo'ed and UV mapped meshes that I can't import into Substance Painter. Nothing happens, no error message, nothing.

Is there something I'm missing?

14
The message tells you what the issue is, you have a sub-object in your OBJ file that does not have UV coordinates. You need to fix this before importing into Painter.

This is where the confusion lies. My object does have a UV map. I unwrapped it and applied the texture in ZBrush then exported.

Unless there's a step I'm missing but I've done everything to my knowledge.

15
Thank you, new problem now I'm getting the following message.


Pages: [1] 2