Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Neil.p

Pages: [1]
1
hi there just wondering if marmoset 3 is compatable with sbsar files produced in substance designer 6? i have been trying to showcase my work in there however they are not appearing when i import through the material import or try to add them with the extra tab?

This has worked with sbsar filed from substance share, so i dont know if its a version issue or if i am publishing them wrong?

2
Thank you ever so much for all you help with this just updating now so will know soon if it works.

i have one more question that isn't related to this, but i have taken some other .SBSAR files (which i managed to publish) into marmoset tool bag 2 and 3, I have followed the set up for Substance in marmoset however they will not display as a material, they also give me none of the extra settings that should be available in the bottom tab once you select substance.

 i was wondering if i am missing something in the set up of my materials when i published them, or if marmoset doesnt yet support files from SD6? (i have managed to make it work with an SBSAR from substance share, I do not know if this was made on SD5 or SD6 though).

3
The second file that is having the same issue.

4
Hi there still getting issues with publishing these graphs, it is only .sbs files that have sub graphs and dependency as a few of my other substances have published with no issues. I have attached a folder with the two substances that have this issue, and have built the archive for them, I don't know if I am getting this issue because i am using instances of other packages i have open or if its because i am using .sbsar that i have dropped in from my desktop before opening them.

Also when i load these files it looks for a file called SD6_icons.sbs iv looked on my pc and i cant find this file on my computer anywhere, and SD asks me to provide a new location (im not sure if this is related to my publishing issues but is something that only occurs with these files that wont publish.

5
that's perfect !
I will test it and keep you inform.

Hi there, any luck with finding out what is causing this problem??

6
iv  joined it to this, if you need it sent another way just say

7
I posted this in another thread, just re-posting it here.

Hi there I am getting a similar issue, however my error list is not as long as the previous one. im trying to create an .sbsar however i get this error every time i try to publish. 

I am not sure what i causing this issue, however i was able to publish a less complicated graph (it didn't have materials dragged into it, or sub graphs) im not sure if there is something wrong with my work flow or this is just an error or bug. also in all graphs i try to publish i get a warning when selecting compression size that i have a node that is not pixel size is not relevant to parent (i previously had nodes that were uniform color so i set them to 32x32 pixel size however i have since reset all nodes to relative to parent and this warning still persists)


Would be grateful for any help with this.  :D


8
Hi there I am getting a similar issue, however my error list is not as long as the previous one. im trying to create an .sbsar however i get this error every time i try to publish.

I am not sure what i causing this issue, however i was able to publish a less complicated graph (it didn't have materials dragged into it, or sub graphs) im not sure if there is something wrong with my work flow or this is just an error or bug. also in all graphs i try to publish i get a warning when selecting compression size that i have a node that is not pixel size is not relevant to parent (i previously had nodes that were uniform color so i set them to 32x32 pixel size however i have since reset all nodes to relative to parent and this warning still persists)


Would be grateful for any help with this.  :D

Pages: [1]