Author Topic: Warning: found graph with non relative to parent x1 outputsize parameter  (Read 6372 times)

Hi everybody,

I am beginnner in Designer and I actually tried to export my material but I meeting this problem "Warning: found graph with non relative to parent x1 outputsize parameter".


I tried many solution like to began in relative to "parent mode" or "absolute".
I thought the problem was L16  no compatible with c16 but isn't that.
I don't have this problem with Designer basic library.
But I have this problem even with the simple material I created.

Thank for solution.

PS: Sorry for my language error.
Last Edit: July 26, 2017, 01:14:52 pm

Hey,
the best would be to share your sbs (as the issue is clearly identified by the error message)

Do you means share my material on "https://share.allegorithmic.com/"? for link?

Or just attach it to a reply here.

I'm not sure what the size limit for attachments is, but if you don't mind it being public it's pretty convenient.  Just click on the "Attachments and other Options" link below the text entry box when writing your post.
Hobbyist
----------
Common "Help" suggestions:
- LOG FILE tips - https://forum.allegorithmic.com/index.php/topic,22451.0.html
- LICENSING issues https://www.allegorithmic.com/contact
- ATTACH files and pictures to posts: https://forum.allegorithmic.com/index.php/topic,23670.0.html

Ohh find, thanks you justaviking :)

I hope this help you for help me.

Someone have solution for that please?

Found it...  details in a moment...

[Moments later...]


You have hard-coded your output to 1k.

1) Double-click on an empty area of your graph, like the green blob in picture #1.
2) Pick the drop-down, in the green box in picture #2, and select "Relative to Parent."

Last Edit: July 31, 2017, 02:44:49 am
Hobbyist
----------
Common "Help" suggestions:
- LOG FILE tips - https://forum.allegorithmic.com/index.php/topic,22451.0.html
- LICENSING issues https://www.allegorithmic.com/contact
- ATTACH files and pictures to posts: https://forum.allegorithmic.com/index.php/topic,23670.0.html

Nice, you have solved my problem!

Thanks you very much for take time for help me!



You are very welcome.  It was my pleasure.
Thanks for letting me know it helped.
Carry on, and have fun.  :)
Hobbyist
----------
Common "Help" suggestions:
- LOG FILE tips - https://forum.allegorithmic.com/index.php/topic,22451.0.html
- LICENSING issues https://www.allegorithmic.com/contact
- ATTACH files and pictures to posts: https://forum.allegorithmic.com/index.php/topic,23670.0.html

Found it...  details in a moment...

[Moments later...]


You have hard-coded your output to 1k.

1) Double-click on an empty area of your graph, like the green blob in picture #1.
2) Pick the drop-down, in the green box in picture #2, and select "Relative to Parent."

Thank you! This solved my problem too.