Author Topic: Publishing Failed  (Read 1722 times)

hi all, I'm getting an error message when trying to publish my sbs file, see attachment photos.
also, when I click the publish button, I don't get ticked marks next to "output size" and "random seed" like I usually do - what gives?

Hey, do you have any output in your sbs?
maybe you can share it so we can have a look.

hi Vince,

yes, of course I've got outputs :]

I can publish other graphs using the same template that I've got set up, but for some reason I get this error in this specific graph. at first I had some dependencies that designer couldn't locate for some reason, but I've fixed that issue yet this problem still remains.

can you provide an email address I should send to?

thanks for the help!

Sure : vincent dot gault at allegorithmic.com

weird I don't have your issue when generating a sbsar,
but I have a crash when I try to export to share...

I'll investigate with the devs

actually it's a known bug that will be fixed soon

good to know, but I'm in the middle of a uni project and I kind of need this :D
anything I can do as a workaround for now? or just export bitmaps? :[

you can actually generate the sbsar

juste give me 2 secs (I am mixing 2 threads :-)

you set output computation to "no" --> just set it to "yes" ;)

oh well, that was easy!  thank you Vincent :]

if I work with multiple graphs nested inside a main graph and I only want to output the main graph's outputs, I need to set computation to "yes" on main graph and "no" to all of the others?

If I work with multiple graphs nested inside a main graph and I only want to output the main graph's outputs, I need to set computation to "yes" on main graph and "no" to all of the others?
Yes exactly